Video produkcija

Agencija BOSS TEAM u cilju napredovanja proširuje svoju delatnost, tako da vam sada možemo ponuditi kompletnu video produkciju.
Muzički-video spotovi, reklame, tv emisije, kratki filmovi, dokumentarci, snimci porodičnih događaja, stvaranje novih video materijala, snimanjem novih videa, kao i ostali keativni rad sa videom koji nije  namenjen samo za filmove ili televiziju.

Početni koraci u filmskoj produkciji podrazumevaju proveru tržišta. Obavljaju se dogovori sa distributerima i izdavačima da li postoji  tržište za takav film. Prave se početne prezentacije i pripreme. Sledeći korak je predprodukcija što podrazumeva okupljanje ekipe koja će raditi na projektu. Vrši se izbor glumaca, statista…. Obezbeđuju se potrebni rekviziti, oprema, biraju se lokacije za snimanje, priprema se scena, kostimi. Sklapaju se ugovori sa članovima ekipe i rešavaju neophodna pravna pitanja. Članovi ekipe se međusobno upoznaju i dogovaraju se oko detalja.

Produkciona faza uglavnom obuhvata snimanje. U ovoj fazi nastaju konkretni snimci koji će biti korišćeni u filmu.

Postprodukcija podrazumeva obradu snimljenih materijala. Obavlja se video montaža, primenjuju neki efekti, snimci se kompjuterski doteruju itd.
U ovoj fazi se takođe obavljaju i probna prikazivanja da bi se videlo kako publika reaguje i da li se možda još nešto može poboljšati.

   


KONTAKTIRAJTE NAS